Білорусь розпочала раптову перевірку сил реагування

Читать на русском
У Білорусі почалася раптова перевірка сил реагування, але в їхній мінобороні запевнили, що загрози сусіднім країнам немає.
https://t.me/modmilby

У збройних силах Білорусі розпочалася раптова перевірка сил реагування. Під час перевірки військові частини та підрозділи відпрацьовуватимуть «питання приведення в бойову готовність, здійснення маршу до призначених районів та виконання навчально-бойових завдань».

Про це повідомили у міністерстві оборони країни.

Лукашенко назвав умову для вступу Білорусі у війну проти УкраїниЛукашенко заявив, що Білорусь вступить у війну лише якщо проти неї розпочнеться агресія. Зазначимо, що негласно Білорусь допомагає росії у її агресії проти України.

«Мета перевірки – оцінка готовності та здатності особового складу до оперативного реагування на можливе виникнення кризових ситуацій. Військові частини та підрозділи діятимуть на незнайомих ділянках місцевості в умовах обстановки, що швидко змінюється», – заявили в міноборони.

У Білорусі запевнили, що перевірка не несе «ніякої загрози ні для європейської спільноти загалом, ні для сусідніх країн зокрема».

Нагадаємо, за даними української розвідки, росія планувала військове вторгнення та захоплення території Білорусі.

Ще наприкінці березня Олексій Арестович заявив, що росія вже повністю зневірилася залучити білорусів до бойових дій в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: