Лукашенко заявив, що на переговорах між Україною та росією без нього не обійтися

Читать на русском
Лукашенко вважає, що переговори між Україною та росією не можуть пройти без участі Білорусі, бо війна у неї за парканом.

Олександр Лукашенко заявив, що на мирних переговорах між Україною та росією «обов'язково» має бути представлена білоруська сторона.

Про це повідомляє місцеве пропагандистське видання Белта.

Останній фронт диктатора: чому Білорусь припинить існування у разі нападу на УкраїнуЧи наважиться білоруська влада на відкриту участь своїх збройних сил у воєнному вторгненні разом із росією на територію України - аналізував політолог Олександр Радчук.

«Не може бути переговорів без участі Білорусі. Якщо ви нас ув'язали в це, насамперед, західні країни, там, на цих переговорах, природно має прозвучати позиція Білорусі», – заявив він.

«Ми виходимо не з того, що нас в один кошик засунули з росією, ні. Ми виходимо з того, що ця війна за парканом нашої країни. І вона серйозно впливає на ситуацію в Білорусі. Тому жодних сепаратних за спиною Білорусі домовленостей не може бути. І я абсолютно переконаний, і знаю, що росія таку позицію розуміє», – вважає Лукашенко.

Нагадаємо, раніше Лукашенко заявив, що Білорусь вступить у війну проти України лише якщо проти неї самої «почнеться агресія».

Крім того, диктатор звинувачував Україну в «підготовці нападу на Білорусь».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: