Арестович озвучив новий прогноз тривалості війни з росією

Читать на русском
Нова західна зброя, яку зараз у великих кількостях отримує Україна, матиме свій вплив тільки до кінця травня - початку червня
Ілюстративне фотоФото УНІАН

Війна, яку Україна веде проти російського вторгнення, затягнеться надовго. Вона цілком може закінчитися тільки до Нового року.

Про це розповів радник глави Офісу президента України Олексій Арестович в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну.

Вільний світ має право на самозахист і саме тому допомагатиме Україні більше – ЗеленськийУ вільному світі вже майже не залишилося тих, хто не розумів би, що війна росії проти України - це тільки початок

За його словами, нова Західна зброя, яку зараз у великих кількостях отримує Україна, матиме свій вплив тільки до кінця травня-початку червня. А сама війна може закінчитися тільки до Нового року-2023.

«Треба налаштовуватися на довгу історію. Припинення активної фази на Донбасі, ось цього конкретно наступу, перехід в позиціонку... Це аж ніяк не означає кінець війни. Все одно далі будуть тактичні дії, рейди, нальоти, війна... Це досить довга історія, і може бути зовсім Довга, це може бути до Нового року, все залежить від ряду обставин» - вважає він.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський розповів про те, коли закінчиться війна, і що може виявитися перемогою для України, нагадавши країні-агресору уроки історії.

Водночас міністр закордонних справ країни-агресора Сергій Лавров заявив, що російсько-українська війна закінчиться підписанням договору, але все залежатиме від перебігу бойових дій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: