Джонсон припустив, що війна в Україні може затягнутися до кінця 2023 року

Читать на русском
Борис Джонсон вважає, що війна в Україні може тривати до кінця наступного року. За його словами, у путіна складне політичне становище, і він не має іншого вибору.
Bloomberg

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон вважає «цілком реальною» ймовірність того, що війна в Україні затягнеться до кінця наступного року.

Таку думку Джонсон висловив під час пресконференції в Індії, де він перебуває з офіційним візитом, повідомляє місцеве видання Republic World.

На Заході вважають, що у короткостроковій перспективі війна в Україні не закінчиться – CNNНа Заході все більше вважають, що війна в Україні не закінчиться у короткостроковій перспективі. У США гадають, що війна може тривати до кінця року.

На питання, чи може війна продовжуватися до кінця 2023 року, Джонсон відповів: «Сумно те, що це реальна можливість».

«У путіна величезна армія. У нього дуже складне політичне становище, бо він зробив катастрофічну помилку. Єдиний варіант, який у нього зараз є, — це продовжувати намагатися використати свій жахливий, жорстокий підхід, намагаючись знищити українців», – сказав прем'єр Британії, додавши, що ситуація залишається «непередбачуваною», і похваливши «неймовірний героїзм українців та їхню готовність до бою».

Нагадаємо, у США вважають, що наступні чотири тижні визначать остаточний кінець війни росії в Україні.

При цьому на Заході вірять, що у короткостроковій перспективі війна в Україні не завершиться.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: