РФ, ймовірно, хоче продемонструвати «значні успіхи» напередодні 9 травня – британська розвідка

Читать на русском
Росія все ж таки хоче якоїсь перемоги до святкування 9 травня. Це вплине на те, як російські війська намагатимуться проводити операції в Україні.

Росія, ймовірно, хоче продемонструвати значні успіхи напередодні Дня перемоги 9 травня. Це може вплинути на те, наскільки швидко та енергійно російські війська намагатимуться проводити операції.

Про це повідомляє Міноборони Британії з посиланням на дані розвідки.

Росія готує другий Сталінград – голова Міноборони Латвії про наступі на ДонбасіМіністр оборони Латвії сказав, що росії потрібно 9 травня оголосити про хоч якусь перемогу на Донбасі. Міністр також вважає, що путін хоче відродити російську імперію, але реальність виявилася іншою.

«Наразі російські сили просуваються з плацдармів на Донбасі у бік Краматорська, який продовжує зазнавати постійних ракетних обстрілів. Зберігається високий рівень активності російської авіації, оскільки росія прагне забезпечити безпосередню авіаційну підтримку свого наступу на сході України, придушити та знищити засоби ППО України», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за словами секретаря РНБО Олексія Данілова, великий наступ російської армії на східному фронті ще не розпочався.

Американська розвідка раніше повідомляла, що росія хоче до 9 травня захопити всю територію Донбасу.

Проте експерти вважають, що російські війська ризикують повторити деякі зі своїх грубих помилок, допущених при спробі взяти Київ, якщо спробують здобути хоч якусь перемогу в Україні до 9 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: