Російський президент путін хоче захопити схід України до 9 травня – розвідка США

Читать на русском
Російському президенту вкрай необхідно відсвяткувати 9 травня хоч якусь перемогу, тому він перенацілив своє пошарпане воїнство на Донбас
Ілюстративне фотоReuters

Після масштабних поразок і в результаті неослабного опору української армії росія була змушена переглянути свою стратегію. Тепер путін наказав російській армії зосередитися на атаці українського Донбасу та Сходу України, щоб домогтися хоч якоїсь перемоги до 9 травня 2022 року.

Про це повідомляє американський телеканал CNN з посиланням на власні джерела, знайомі з даними розвідки США.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

Так, попри те, що росія втратила будь-яке моральне право відзначати 9 травня, як День перемоги над нацизмом, американська розвідка стверджує, що путін зосередився саме на цій даті, вимагаючи від свого пошарпаного воїнства хоч якихось успіхів. Російському президенту вкрай необхідно відсвяткувати в цей день хоч якусь перемогу.

«путін влаштує парад Перемоги 9 травня, незалежно від статусу війни або мирних переговорів. З іншого боку: парад Перемоги з якими військами та технікою?»- прокоментував фантазії кремлівського диктатора один з чиновників Міністерства оборони США.

Нагадаємо, раніше радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що в Україні не буде «афганізації війни». Армія рф піде з усіх українських територій, крім півдня і Сходу, спробує там наглухо окопатися і диктувати умови.

Радник керівника ОПУ Олексій Арестович до цього заявив, що російські окупанти поки жодним чином не можуть почати наступальну операцію в зоні проведення операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: