Зеленський обговорив на селекторній нараді забезпечення армії та темпи власного виробництва

Читать на русском
Президент Зеленський провів щоденну селекторну нараду щодо матеріально-технічного забезпечення армії.
Офіс президента України

Президент України Володимир Зеленський провів щоденну селекторну нараду щодо матеріально-технічного забезпечення армії.

Про це повідомляється на сторінці Офісу президента у Фейсбуці.

Як зазначається, за участю прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, головнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного, керівників силових відомств обговорили постачання озброєння та боєприпасів від партнерів України й темпи власного виробництва.

«Президент України Володимир Зеленський провів щоденну селекторну нараду щодо матеріально-технічного забезпечення армії. За участю Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, Головнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного, керівників силових відомств обговорили постачання озброєння та боєприпасів від партнерів України й темпи власного виробництва», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на нараді також заслухали інформацію від розвідки.

Нагадаємо, що президент Зеленський випустив звернення за підсумками 50-го дня війни України проти російської агресії. Він розповів, що на початку війни багато політиків заходу радили Україні здаватися, але Україна вибрала інший шлях - шлях опору.

Раніше Зеленський заявив, що Німеччина та Угорщина блокують санкції Європейського Союзу проти російських нафти та газу, виходячи з власних інтересів.

Також нагадаємо, що Збройні сили України на території Донецької та Луганської областей минулої доби відбили вісім атак російських окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: