Нарада Зеленського: у Мінфіні розповіли, скільки витрачає Україна за місяць воєнних дій

Читать на русском
Відповідні дані Міністерство фінансів України надало під час наради Володимира Зеленського з економічними блоками Офісу президента та Кабінету міністрів.
Фото: dw.com

На місяць воєнних дій Українська держава витрачає приблизно 10 млрд доларів. Такі дані Міністерство фінансів України надало під час наради Володимира Зеленського з економічними блоками Офісу президента та Кабінету міністрів.

Про це повідомляє прес-служба президента Зеленського.

Зазначається, що під час наради учасники обговорили стан української економіки на другому місяці опору військовому вторгненню Росії, а також розглянули прогнози її розвитку у найближчій перспективі.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

На нараді обговорили джерела фінансування витрат, зокрема власні податкові надходження та допомогу міжнародних партнерів України. У цьому ж контексті торкнулися перспективи переходу на спрощену систему оподаткування, який заплановано на квітень.

Як зазначили в прес-службі Зеленського, учасники зустрічі також обговорили проведення посівної кампанії, зокрема забезпечення аграріїв пальним. Були розглянуті шляхи диверсифікації імпорту пального та захисту енергетичної інфраструктури України від бомбардувань армією країни-агресора.

Нагадаємо, що рф втратила в Україні військову техніку на 10 млрд доларів.

Раніше в Офісі президента розповіли, скільки грошей Україна може отримати на відновлення після війни.

Також нагадаємо, що Зеленський повідомив, скільки заявок про компенсацію житла подали в «Дію».

Окрім цього, у Мінекономіки Німеччини виступили проти нарощування військової допомоги Україні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: