Російська еліта починає впадати в паніку: Подоляк назвав три ознаки

Читать на русском
Подоляк вважає, що російська еліта починає впадати у паніку. Він бачить три ознаки цього, одна з яких – часті наради путіна з радбезом росії.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що російська панівна еліта впадає у «відверту паніку». На це, на його думку, вказують на три ознаки.

Першою ознакою, пише Подоляк у своєму ТГ-каналі, є дивні відверті заяви російських топ-чиновників іноземним журналістам. «Як, наприклад, нічні «одкровення» кремлівського прессекретаря Пєскова, котрий визнав «за замовчуванням» величезні втрати російської армії в Україні. І що зі спецоперацією відбувається щось дивне», – навів він приклад.

Між путіним та Шойгу зростає напруженість, довіра підірвана – NYTПісля початку війни в Україні між путіним та Шойгу зіпсувалися стосунки. У США вважають, що військове керівництво не надає президенту повної та правдивої інформації про війну.

Друга ознака, за словами радника, – те, що постійно з'являються заяви про відставку російських міністрів, але звільняти їх не хочуть.

«Пов'язані ж одним ланцюгом. Вже в черзі на «покинути російський військовий корабель» Набіулліна (глава Центробанку), Силуанов (Мінфін), Колокольцев (МВС) і тепер навіть Патрушев-молодший (Мінсільгосп). Сумніви наростають у людей», – написав Подоляк.

А третьою ознакою паніки є щоденні наради путіна з розширеним складом радбезу росії.

«Протягом багатьох годин. Щоб накачувати та тримати у підпорядкуванні... А паралельно з цим божевільні пропагандисти, які практично опинилися у вільному плаванні, продовжують накачувати і без того вбитих власних громадян антиукраїнською ненавистю, щоб якщо треба, то «до останнього росіянина», – вважає Подоляк.

Нагадаємо, Подоляк також вважає, що російська еліта намагається дистанціюватися від ухвалення рішення про початок війни проти України.

Раніше ЗМІ писали, що з кожним днем війни в Україні зростає ризик державного перевороту з боку ФСБ росії проти володимира путіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: