Розвідка повідомляє про паніку серед російських еліт і їхню впевненість в неадекватності Путіна – ЗМІ

Читать на русском
Журналісти отримали дані української розвідки. У розмовах еліт РФ йдеться про неадекватність Путіна та вірогідність (низьку) ядерного конфлікту.

У середовищі вищого політичного керівництва РФ тривають панічні настрої та з’являється впевненість у неадекватності Путіна.

Про це повідомляє «Українська правда», посилаючись на отримані дані української розвідки.

За даними видання, більшість представників російської еліти наразі організовують евакуацією своїх родичів до Ізраїлю, Об’єднаних арабських еміратів та Грузії.

Також російські можновладці нібито уточнюють місця переховування на випадок ядерної війни.

Путін майже годину висловлював своє бачення життя в Україні: фактчекінг зверненняВолодимир Путін у зверненні цілу годину розповідав про історію України та соціально-політичну ситуацію всередині нашої країни. Фактчекінг його промови – у матеріалі.

«З розмови радника-посланника посольства РФ у США Люкманова Артура Рушановича з невстановленою особою на ім’я Владислав Луценко, вірогідність ядерного конфлікту (не війни) присутня, однак незначна», – пише видання, цитуючи джерела у розвідці.

Також розвідники перехопили уривки розмови, в якій ці співрозмовники стверджують, що стан Путіна неадекватний і він уже програв у війні з Україною.

Нагадаємо, один з російських бізнесменів уже оголосив винагороду за голову Путіна.

Сьогодні ж стало відомо, що в РФ готують провокацію – окупанти збираються обстріляти своє селище Поповка, яке розташоване неподалік від кордону з Сумською областю.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: