Зеленський у зверненні розповів про складну ситуацію на південному напрямку і Донбасі

Читать на русском
Зеленський додав, що на Донбасі, в Маріуполі і на харківському напрямку війська рф накопичують потенціал для ударів.
president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський розповів, що ситуація на південному напрямку ведення війсткових дій і на Донбасі наразі залишається «вкрай складною».

Про це український лідер сказав у своєму відеозверненні.

«Загарбники направляють свій хворий креатив на тимчасово окуповані райони Херсонської області. Намагаються організувати там якісь свої незрозумілі структури, намагаються придумати, як закріпити там свою присутність», - заявив Зеленський.

Зеленському довіряють значно більше американців, ніж Байдену – соцопитуванняЗа рівнем довіри Зеленський також обходить президента Франції та канцлера Німеччини - Макрону і Шольцу довіряють по 53 відсотки американців

При цьому, президент зазначив, що потуги окупантів приречені на провал.

«Що більше вони будуть проявляти там свою активність, то серйознішими в підсумку будуть втрати самої росії. Самих росіян. Бо хто ж іще заплатить за окупацію чужої землі?», - каже він.

Зеленський додав, що на Донбасі, в Маріуполі і на харківському напрямку війська рф накопичують потенціал для ударів.

«Потужних ударів. Будемо захищатися. Будемо робити все, що зможемо, щоб зупинити окупантів і очистити нашу землю від їхніх злих і безглуздих химер», - наголосив президент.

Нагадаємо, що раніше у зверненні Зеленський заявив, що країна-агресор перегруповує свої війська з тих напрямків, де ЗСУ дають їм гідну відсіч, на інші, де українцям може бути дуже складно. Також український лідер заявив, що російські війська вигадують, як їм закріпитися на тимчасово окупованих територіях Херсонщини.

Напередодні Зеленський провів розмову з Ердоганом.

Раніше ми повідомляли, що Зеленський у четвер, 31 березня, виступив перед парламентом Австралії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: