Зеленському довіряють значно більше американців, ніж Байдену – соцопитування

Читать на русском
За рівнем довіри Зеленський також обходить президента Франції та канцлера Німеччини - Макрону і Шольцу довіряють по 53 відсотки американців
Зеленський і Байденliga.net

Рівень довіри громадян США до президента України Володимира Зеленського значно перевищує аналогічний до президента безпосередньо самих США Джозефа Байдена. Так, Зеленському довіряють 72% американців проти 48% у Байдена.

Про це свідчить опитування американського соціологічного центру Pew Research Center, проведене 21-27 березня.

За рівнем довіри Зеленський також обходить президента Франції та канцлера Німеччини - Макрону і Шольцу довіряють по 53% американців.

Що стосується путіна, то в США фіксується рекордний рівень недовіри до російського президента - 92% не довіряють йому і тільки 6% вважають, що главі росії можна вірити. Аналогічно китайському лідеру Сі Цзіньпіну не довіряють 83% громадян США, що теж є рекордом.

Нагадаємо, що 30 березня президент Володимир Зеленський поспілкувався телефоном з президентом США Джозефом Байденом. Сторони обговорили низку важливих питань.

Раніше Байден заявив, що початок війни проти України став для росії її найбільшим стратегічним провалом, який вона могла б допустити.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: