Британія та її союзники передадуть Україні летальне озброєння - подробиці

Читать на русском
Велика Британія та її союзники погодилися надіслати Україні більш летальну військову допомогу, щоб допомогти захистити нашу країну від російського вторгнення.
Цензор.НЕТ

Велика Британія разом із союзниками передасть Україні ще більше летального озброєння. Йдеться про артилерію та засоби ППО для захисту від російських окупантів.

Про це повівдомляє агенство Reuters.

«Сьогодні в Україну надходитиме більше смертоносної допомоги. Низка країн виступила або з новими ідеями, або з великими обіцянками грошей», - заявив міністр оборони Британії Бен Уоллес.

Дупа є, а слова немає. Колонка Леоніда ШвецяВся сукупність обставин та запеклий опір українського народу, який не оцінив свого щастя у вигляді приходу визволителів, можуть призвести до того, що російська агресія перерветься зовсім несподівано й раптово.

Згідно з його словами, допомога включатиме забезпечення систем протиповітряної та берегової оборони, артилерії більшої дальності та засобів протистояння батареї, бронетехніці, а також більш широке навчання та матеріально-технічне забезпечення.

«Сьогоднішня донорська конференція демонструє рішучість міжнародного співтовариства підтримати Україну перед обличчям незаконного та неспровокованого вторгнення російських збройних сил президента путіна», – сказав Уоллес у пізнішій заяві.

Нагадаємо, голова британського розвідувального агентства GCHQ заявив, що путін допустив стратегічний прорахунок, розпочавши війну в Україні. А його військовим не вистачає зброї та бойового духу.

Зазначимо, напередодні стало відомо, що Болгарія надасть Україні військову допомогу.

Раніше ЗМІ розповіли, як іде набір найманців у Сирії для війни рф в Україні.

Також нагадаємо, що експерт оцінив, скільки росії коштує місяць війни з Україною.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: