У Міноборони Британії вважають, що Київ залишається «головною військовою метою» Росії

Читать на русском
Оточення Києва буде пріоритетом російської армії найближчими тижнями, вважають у Міноборони Британії.

На північ від Києва продовжуються запеклі бої, хоча наступ російських військ застопорився. Але незважаючи на відсутність прогресу, Київ залишається головною військовою метою Росії.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки.

Проблеми не будуть критичними: військовий експерт оцінив загрози для КиєваВійськовий експерт Олег Жданов вважає, що українське військо найближчим часом піде у контрнаступ, а говорити про штурм української столиці недоречно навіть за наявності сирійських найманців.

У британському відомстві вважають, що найближчими тижнями пріоритетом Росії, ймовірно, будуть спроби оточити українську столицю.

«Російські війська, що наступали на місто з північного сходу, застопорилися. Сили, що наступали з боку Гостомелю на північний захід, було відбито запеклим опором українців. Основна частина російських сил залишається більш ніж 25 км від центру міста», – повідомили в Міноборони.

Зазначимо, водночас у США вважають, що Кремль переходить до нової стратегії – змусити Київ прийняти претензії Росії на південні та східні території України.

Нагадаємо, Збройні сили України ведуть роботу по зміцненню третього, дальнього кільця оборони Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: