У Британії назвали головні умови для скасування санкцій проти росії

Читать на русском
Всі санкції, які Британія ввела проти російських фізичних осіб і компаній, можуть зняти при виконанні двох умов
Елізабет ТрассEPA - European Pressphoto Agency

У Великобританії розповіли, за яких умов з росії можуть бути зняті всі санкції, які ввело проти неї Сполучене Королівство з моменту старту російської війни проти України.

Про це сказала міністр закордонних справ Великобританії Елізабет трас в інтерв'ю одному з британських видань, повідомляє Reuters.

«Ми знаємо, що росія підписала кілька угод, яких вона просто не дотримується. Тому повинні бути жорсткі важелі. Звичайно, санкції - це жорсткий важіль»_ - сказала вона.

Трас зазначила, що всі санкції, які Британія ввела проти російських фізичних осіб і компаній, можуть зняти при виконанні двох умов - Росія припиняє вогонь в Україні, і повністю виводить свої війська з українських територій.

Нагадаємо, Європейський союз жорстко візьметься за спостереження за виконанням санкцій, введених проти росії через її напад на Україну. Спроби обходу санкцій проти рф будуть виявлятися і припинятися.

Нагадаємо, що наступні санкції проти росії з боку Сполучених Штатів Америки наздоженуть не менше 300 депутатів державної думи росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: