Російські війська змушені повертатися до Білорусі та росії для поповнення запасів – Міноборони Британії

Читать на русском
Російське угруповання в Україні продовжує відчувати проблеми із забезпеченням, підрозділи повертаються до росії та Білорусі для поповнення запасів.

Російські підрозділи, які зазнали тяжких втрат, були змушені повернутися до Білорусі та росії для реорганізації та поповнення запасів.

Про це йдеться у звіті Міноборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки.

У росії змінили риторику щодо вторгнення в УкраїнуКомандування генштабу збройних сил росії змінило риторику щодо цілей повномасштабного вторгнення в України. Окупантів готують до менш грандіозних перемог.

«Російські частини, зазнавши великих втрат, були змушені повернутися до Білорусі та росії для переформування та поповнення запасів. Така активність надає додатковий тиск на і так напружену логістику росії і демонструє труднощі, з якими стикається росія при реорганізації своїх підрозділів у передових районах України», – йдеться у звіті.

У британському Міноборони вважають, що росія може компенсувати свої обмежені можливості наземного маневрування масованими артилерійськими та ракетними ударами.

«Заявлений росією акцент на наступі на Донбасі, ймовірно, є мовчазним визнанням того, що вона щосили намагається підтримувати більш ніж один значний напрям наступу», – додали в Міноборони.

Нагадаємо, у британській розвідці вже говорили, що росія в ході війни в Україні має проблеми з матеріально-технічним забезпеченням армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: