На околицях Києва найближчими днями можливі запеклі бої – Міноборони Британії

Читать на русском
Незважаючи на обмежене відведення військ, росія продовжує утримувати позиції на схід та захід від Києва. У британській розвідці припустили, що на околицях столиці можливі серйозні бої.

У Міністерстві оборони Великої Британії припустили, що на околицях Києва найближчими днями будуть запеклі бої.

Про це йдеться в останньому звіті міністерства, який базується на даних британської розвідки.

«Незважаючи на заяви росії про намір знизити військову активність навколо Чернігова, російські артилерійські обстріли та ракетні удари продовжуються. Російські сили продовжують утримувати позиції на схід та захід від Києва, незважаючи на виведення обмеженої кількості підрозділів. Найближчими днями на околицях міста, швидше за все, розгорнуться запеклі бої», – йдеться у звіті.

У Міноборони додали, що продовжуються важкі бої за Маріуполь, який є ключовою метою російських сил, але українські військові, як і раніше, контролюють центр міста.

Нагадаємо, останніми днями окупанти почали відводити війська на київському та чернігівському напрямках. За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, вони передислокуються на харківський, донецький та луганський напрями.

У Міністерстві оборони України заявили, що російське командування переміщає окремі підрозділи з Київського та Чернігівського напрямів, але це не можна назвати масовим відведенням військ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: