В ОПУ заявили про повну готовність пакету документів для зустрічі Зеленського і путіна

Читать на русском
ОПУ працює над тим, щоб зустріч двох президентів відбулася якомога швидше. Укладення мирного договору є основним пріоритетом
Михайло Подолякpresident.gov.ua

Зустріч президентів України та росії може відбутися вже найближчим часом. Всі документи для проведення особистої зустрічі Володимира Зеленського і путіна вже підготовлені.

Про це розповів радник голови офісу президента Михайло Подоляк в ефірі каналу Україна 24.

«Наші міста бомблять. Наші ЗСУ готові це все компенсувати з точки зору ударів у відповідь. Проте ми виходимо з того, що Україна не може бути зруйнована до кінця. Україна оформила сьогодні оптимальні домовленості, які передали російській стороні» - сказав він.

Зеленський прокоментував результати чергового раунду переговорів з росією в СтамбуліПозитивні сигнали з переговорного фронту з рф не заглушають вибухи російських снарядів і ракет, якими росія бомбардує Україну

Подоляк додав, що ОПУ працює над тим, щоб зустріч двох президентів відбулася якомога швидше.

«Цей договір вкрай важливий для України, щоб ми не залишалися наодинці, і цей договір ще раз підкреслить для всіх важливість перегляду глобальної архітектурної безпеки. Пакет документів готовий, ми можемо виходити на підготовку зустрічей президентів, і, безумовно, ми будемо це робити. Ми будемо робити це якомога швидше для безпеки наших міст» - зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні в Туреччині пройшов черговий раунд переговорів між Україною та рф. В українській делегації розповіли про досягнуті попередні угоди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: