У рф після переговорів заявили, що війська скоротять бойову активність на двох напрямках в Україні

Читать на русском
Після переговорів у росії заявили, що вирішили скоротити військову активність на Київському та Чернігівському напрямах.
скрін з відео

У Міноборони рф за підсумками переговорів делегацій України та росії в Стамбулі 29 березня заявили про рішення «зменшити військову активність на Київському та Чернігівському напрямах».

Про це пишуть російські РІА Новини.

Україна пропонує росії провести зустріч Зеленського та путіна – АрахаміяУкраїна пропонує російській стороні провести зустріч Зеленського та путіна. За словами Арахамії, матеріалу для цього напрацьовано вже достатньо.

«З урахуванням обговорених сьогодні принципів міноборони Росії з метою підвищення взаємної довіри та створення необхідних умов для подальшого ведення переговорів та досягнення кінцевої мети – погодження та підписання вищевказаного договору – прийнято рішення кардинально, у рази скоротити військову активність на київському та чернігівському напрямах. Виходимо з того, що у Києві будуть прийняті основні рішення та мають бути створені умови для подальшої роботи. Докладніше генеральний штаб збройних сил Росії повідомить після повернення нашої делегації до Москви», - заявив представник міноборони Росії.

Нагадаємо, сьогодні в Туреччині пройшов черговий раунд переговорів між Україною та рф. В українській делегації розповіли про досягнуті попередні угоди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: