Зеленський прокоментував результати чергового раунду переговорів з росією в Стамбулі

Читать на русском
Позитивні сигнали з переговорного фронту з рф не заглушають вибухи російських снарядів і ракет, якими росія бомбардує Україну
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент Володимир Зеленський закликав українських громадян не розслаблятися через результати переговорів з росією в Стамбулі 29 березня, оскільки довіряти російським заявам не варто.

Про це президент сказав у своєму відеозверненні.

«Сигнали, які ми чуємо з переговорного майданчика, можна назвати позитивними. Але ці сигнали не заглушають розривів російських снарядів. Звичайно, ми бачимо всі ризики. Звичайно, ми не бачимо підстав для довіри словам, що лунають від тих чи інших представників держави, що продовжує воювати заради нашого знищення. Українці - не наївні люди. Українці вже навчилися і за ці 34 дні вторгнення, і за минулі вісім років війни на Донбасі, що довіряти можна тільки конкретному результату» - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні в Туреччині пройшов черговий раунд переговорів між Україною та рф. В українській делегації розповіли про досягнуті попередні угоди.

У міноборони росії за підсумками переговорів делегацій України та рф в Стамбулі 29 березня заявили про рішення «скоротити військову активність на Київському і Чернігівському напрямках».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: