Українська розвідка стверджує, що путін спробує нав’язати «корейський сценарій»

Читать на русском
Для російського фашистського режиму й досі актуальним залишається питання встановлення сухопутного коридору в Крим.

Начальник Головного управління розвідки бригадний генерал Кирило Буданов вважає, що Росія спробує нав’язати Україні «корейський» сценарій та зібрати усі окуповані території в єдине квазідержавне утворення.

Про це повідомив очільник ГУР Буданов на сторінці у Телеграмі.

«Після невдач під Києвом і неможливості повалити центральну владу України, Путін уже змінює головні оперативні напрямки — це південь і схід. Є підстави вважати, що він розглядає «корейський» сценарій для України. Тобто, спробує нав’язати лінію розподілу між неокупованими та окупованими регіонами нашої країни. Фактично це спроба створити в Україні Північну та Південну Кореї. Адже проковтнути всю державу він точно не в силі», - зазначає ГУР.

Також Буданов зазначає, що вже відбуваються спроби створити «маріонеткові» органи влади на окупованих територіях.

«Окупанти спробують сколотити окуповані території в єдине квазідержавне утворення, яке протиставлятимуть незалежній Україні. Ми вже бачимо намагання створити «паралельні» органи влади на окупованих територіях і примусити людей відмовитися від гривні. Можливо, вони захочуть про це поторгуватися і на міжнародному рівні», - вважає начальник розвідки.

Він переконаний, що для російського фашистського режиму й досі актуальним залишається питання встановлення сухопутного коридору в Крим. Але для реалізації цього плану є головна проблема – незламний Маріуполь, який скував значні сили ворога.

Нагадаємо, що ватажок так званої «ЛНР» анонсував проведення «референдуму» за входження до складу рф.

Раніше ми повідомляли, що в тимчасово окупованому Криму відбувається примусова мобілізація для участі у війні проти України. Чоловіки намагаються покинути півострів.

Також радник голови ОПУ Арестович вважає, що росія відмовилася від планів захоплення Києва, Харкова та Одеси.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: