Ватажок так званої «ЛНР» анонсував проведення «референдуму» за входження до складу рф

Читать на русском
Ватажок псевдореспубліки Леонід Пасічник заявив, що найближчим часом на території так званої «ЛНР» може пройти референдум про входження до складу росії.
фото: zn.ua

Ватажок так званої «Луганської народної республіки» Леонід Пасічник заявив про проведення «референдуму» за входження до складу Росії. Він може пройти вже найближчим часом.

Про це повідомляють прокремлівські ЗМІ ТАСС та РИА Новости.

«Я думаю, що найближчим часом на території республіки буде проведено референдум, на якому народ реалізує своє абсолютне конституційне право і висловить свою думку з приводу вступу в РФ. Я чомусь впевнений, що це саме так і буде», - заявив ватажок псевдореспубліки.

Окупанти використовують мобілізованих з ОРДЛО як «живця» для виявлення вогневих позицій ЗСУОкупанти використовують мобілізованих з ОРДЛО для визначення українських позицій, найманці зазнають великих втрат.

Пізніше заяву Пасічника прокоментував член Ради Федерації Андрій Клішас.

«ЛНР і ДНР мають право провести референдум про вступ до складу Росії, якщо воно не суперечить їх конституціям, Москва визнала їх суверенітет», - заявив російський сенатор.

Нагадаємо, що в тимчасово окупованому Криму відбувається примусова мобілізація для участі у війні проти України. Чоловіки намагаються покинути півострів.

Також окупанти продовжують здійснювати заходи примусової мобілізації на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Раніше ми повідомляли, що росія планує провокації із примусово мобілізованими жителями ОРДЛО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: