У російських військових та найманців ПВК проблеми з фінансуванням – ГУР

Читать на русском
У російської армії почалися проблеми з фінансуванням, вони не одержують обіцяних виплат за участь у війні проти України.
facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

У російської армії почалися проблеми з фінансуванням, вони не одержують обіцяних виплат за участь у війні проти України.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони України у Facebook у п'ятницю, 25 березня.

Ізоляція від усього світу: Зеленський заявив, що РФ перетворюється на аналог фейкових «Л/ДНР»На тлі нападу на Україну керівництво РФ перетворює свою державу на ізольовану від усього світу зону, де пануватимуть бідність і насильство.

«Після обіцяних виплат військовим окупаційним військам у російських військових частин з'явилися проблеми з фінансуванням. Як з'ясувалося, оплата цих видатків у бюджеті ніяк не передбачена. А через незадовільний стан фінансової системи РФ через введені санкції, додаткових коштів у бюджеті знайти неможливо», - сказано в повідомленні.

За даними ГУР, у тимчасово окупованому Криму після виплат «за відрядження» тим, хто брав участь у війні проти України, за лютий ліміт коштів військових частин повністю вичерпано. Фінансування будь-яких виплат за березень – відсутнє.

«Схожа ситуація і з оплатою участі у війні найманців російських приватних військових кампаній». Серед них частішають випадки відмови від виїзду на територію України. Причина – невиконання умов укладених контрактів. Бойовики не отримують коштів за участь у бойових діях, компенсації за поранення та обіцяні «соціальні гарантії», - розповіли у ГУР.

Нагадаємо, у Генштабі озвучили втрати військових росії після місяця війни. Також повідомлялося, що українські військові взяли у полон підполковника росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: