Розвідка МОУ повідомила про самогубство командира танкового полку рф

Читать на русском
У Росії командир 13 танкового полку 4 танкової дивізії застрелився. Причиною стала проблема із військовою технікою.
ілюстративне фото

Головне управління розвідки Міністерства оборони повідомило про самогубство російського командира танкового полку.

Інформація з'явилася на сторінці ГУР МОУ у Facebook.

Понад 20 військових підприємств росії призупинили діяльність – ГенштабУ керівництві української армії повідомляють про прямий вплив санкцій проти російської федерації на роботу військових підприємств.

«За наявною інформацією - командир 13 танкового полку 4 танкової дивізії РФ - застрелився», - повідомили в ГУР.

За інформацією розвідників, окупанти намагаються відновити втрати за рахунок техніки, знятої з тривалого зберігання, проте часто стикаються з проблемою неможливості відновлення техніки після «розконсервації» зі складів.

Зокрема, повідомили в ГУР, у 4 танковій дивізії РФ з'ясували, що з 10 «розконсервованих» танків лише один перебуває у більш-менш працездатному стані. Інші - повністю розукомплектовані. Частина з них навіть не має двигунів.

«Наразі плани щодо передачі на фронт техніки, знятої зі зберігання фактично зірвано, повідомила розвідка», - зазначають в управлінні.

Нагадаємо, у Генштабі повідомили, що зараз у росії спостерігаються проблеми з мобілізацією. Також було названо втрати Росії протягом місяця війни – 16400 солдат. У МВС повідомляли про випадки, коли цілі підрозділи росії здаються в полон разом із технікою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: