Розвідка опублікувала імена морських піхотинців рф, що обстрілюють українські міста

Читать на русском
Головне управління розвідки оприлюднило імена та посади військовослужбовців батальйонно-тактичної групи 155-ї окремої бригади морської піхоти м. Владивосток.
forma-odezhda.com

Головне управління розвідки оприлюднило імена та посади військовослужбовців батальйонно-тактичної групи 155-ї окремої бригади морської піхоти м. Владивосток.

Інформацію опублікувала пресслужба головного управління розвідки Міністерства оборони України.

ГУР МО України здобуло список військових злочинців батальйонно-тактичної групи 155-ї окремої бригади морської піхоти (в/ч 30926) м. Владивостока та селища Слав'янка, Приморського краю, що скоюють воєнні злочини проти народу України.

«Пам'ятайте! За скоєні злочини проти мирного населення України всі воєнні злочинці постануть перед судом і будуть притягнуті до відповідальності», – зазначають у повідомленні.

Список окупантів доступний за посиланням.

Нагадаємо, в тимчасово окупованому Криму відбувається примусова мобілізація для участі у війні проти України. Чоловіки намагаються покинути півострів. Також окупанти продовжують здійснювати заходи примусової мобілізації на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Додамо, українська розвідка зазначає, що окупанти активно мобілізують чоловіків з ОРДЛО, але сформовані підрозділи мають вкрай низькі бойову підготовку, дисципліну та моральний стан. Зі слів самих «мобілізованих», російське командування використовує їх в якості «живця». Тобто, як передовий ешелон розвідки боєм.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: