Арестович вважає, що росія відмовилася від планів захоплення Києва, Харкова та Одеси

Читать на русском
Російські війська концентруватимуть сили на спробі захоплення Донбасу, щоб домогтися хоч якогось вагомого результату
Олексій Арестовичpresident.gov.ua

Російські війська відмовилися від планів захопити Київ, Харків і Одесу, як і будь-які інші міста, тому що розуміють, що цього у них не вийде. Тепер окупанти вирішили сконцентрувати свою увагу на»звільненні Донбасу".

Про це заявив радник глави офісу президента Олексій Арестович під час брифінгу 26 березня, повідомляє УНІАН.

«росія протягом тижня-двох виведе війська з Київської та Харківської областей і перекине їх на Донбас. Вони зрозуміли, що не вийде взяти великі міста, оголосили про завершення першої фази «спецоперації» і початок другої - «звільнення Донбасу»... У них тепер три завдання: оточити наші війська в зоні ООС, повністю окупувати Маріуполь і утримати Південь. Якщо вони Херсон втратять, то повалиться вся їхня Маріупольська окупація. І це все. Захоплення Києва, Харкова, Одеси не буде» - сказав він.

Нагадаємо, президент США Джозеф Байден 26 березня заявив, що початок війни проти України став для Росії її найбільшим стратегічним провалом, який вона могла б допустити.

На тлі війни Росії проти України в країні-агресорі розвиваються два скандальні процеси. І обидва вони вкрай руйнівні для режиму президента Путіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: