У РФ почалися проблеми всередині військово-політичного керівництва – ГУР

Читать на русском
Усередині військово-політичного керівництва Росії розпочалися серйозні проблеми. За продовження повномасштабної війни з Україною висловлюються лише Путін та Шойгу.

Усередині військово-політичного керівництва Росії розпочалися серйозні проблеми. За продовження повномасштабної війни з Україною висловлюються лише дві особи – президент Володимир Путін та голова Міноборони РФ Сергій Шойгу.

На цьому наголосив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в ефірі одного з українських каналів.

Втрати армії РФ у війні проти України: 362 танки, 58 літаків та понад 12 тисяч убитихУ Генеральному штабі ЗСУ розповіли про втрати російських військ на 17-й день після вторгнення в Україну.

«Почалися великі проблеми всередині військово-політичного керівництва Росії. Насправді зараз лише дві людини, які цілком прямо виступають за продовження війни. Всі решта намагаються це зупинити», - сказав Буданов.

За його даними, війну підтримують лише Путін та Шойгу.

«Дві людини абсолютно відверто виступають за продовження війни - це Путін і Шойгу», - сказав Буданов, додавши, що навіть генералітет РФ виступає здебільшого проти.

Раніше Буданов заявляв, що Україна знає про всі плани Росії щодо захоплення її території.

Нагадаємо, раніше в ГУР повідомили, що Путін наказав про підготовку теракту на Чорнобильській атомній станції, яку зараз контролюють російські військові.

У Генштабі повідомляли, що 31 батальйонно-тактична група ворога за два тижні фактично втратила боєздатність.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: