Можливі провокації: на хімзаводі в Криму евакуювали нічну зміну

Читать на русском
Такі дії можуть бути пов'язані з підготовкою для російської провокації проти України, зазначив голова МЗС Кулеба.
фото: Газета.Ру

На хімічному заводі «Титан» в окупованому Криму евакуювали всю нічну зміну. Такі дії можуть бути пов'язані з підготовкою для російської провокації проти України.

Про це міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомляє у Twitter.

«Тривожні повідомлення з Криму про те, що всю нічну зміну хімзаводу «Титан» в Армянську евакуювали з об'єкта. Можливо, це підготовка до чергової інсценованої провокації з боку Росії. У Москви, схоже, немає межі в спробах сфальсифікувати приводи для подальшої агресії», - йдеться у повідомленні міністра.

При цьому, згідно з розвідувальними даними ГУР Міноборони України на заводі «Титан», що в м. Армянськ, на Перекопському перешийку та вцілому на окупованому півострові Крим плануються ймовірні провокації,, не виключається теракт або хімічна диверсія з метою звинувачення української сторони.

«Сьогодні о 20-ій годині усіх працівників, близько 50 людей, евакуювали. Ми офіційно заявляємо, що Україна не планувала і не планує ніяких диверсійних дій на цьому об'єкті та спростовуємо всі заяви з цього приводу», - повідомляє українська розвідка.

Чергова кібератака: в Україні не працює низка держсайтівВ Україні у середу, 23 лютого, відбулася нова атака на державні сайти. Наразі не працюють портали Кабміну, Верховної ради, МЗС. Насилу відкривається сайт СБУ.

Нагадаємо, що Путін висунув ультиматуми Україні, а саме - відмовитись від НАТО та Криму.

Також Путін розповів, наскільки далеко може просунутися російська армія після того, як офіційно зайде на Донбас.

Раніше ми повідомляли, що у Нацполіції затримали організаторів проплаченого проросійського мітингу.

Варто зазначити, що у середу, 23 лютого, з 16 години на Україну розпочалася чергова масова DDoS-атака.

Окрім цього, в Україні сьогодні, 23 лютого, вітчизняний інформаційний простір зіштовхнувся з новою хвилею росыйських фейків та «вкидів».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: