Путін повідомив, як далеко можуть зайти війська РФ на Донбасі

Читать на русском
Вторгнення Росії. Путін розповів, наскільки далеко може просунутися російська армія після того, як офіційно зайде на Донбас.
Фото: kremlin.ru

Президент Росії Володимир Путін розповів, наскільки далеко може просунутися російська армія після того, як офіційно зайде на Донбас.

Про це він заявив на пресконференції у вівторок, 22 лютого, пише РБК-Росія.

Путін майже годину висловлював своє бачення життя в Україні: фактчекінг зверненняВолодимир Путін у зверненні цілу годину розповідав про історію України та соціально-політичну ситуацію всередині нашої країни. Фактчекінг його промови – у матеріалі.

За його словами, Росія поки що не відправляла війська на Донбас.

«Я не сказав, що війська туди підуть після нашої зустрічі з вами тут. Друге, пророкувати конкретну канву можливих дій взагалі неможливо. Це залежить від конкретної ситуації, яка складається на місці», – заявив Путін.

Йому також поставили питання - чи можна залишатися на стороні добра, вдаючись до військової сили.

«Щодо питання, чи потрібно все вирішувати силою, то чому ви вважаєте, що добро має бути безсилим. Я так не вважаю. Добро передбачає можливість себе захищати. Із цього і виходитимемо», - додав Путін.

Нагадаємо, Рада Федерації РФ дала дозвіл президенту Володимиру Путіну використовувати російські війська за кордоном, у тому числі в ОРДЛО.

Сьогодні Путін також заявив, що Росія визнала «ЛДНР» у їхніх «конституційних кордонах», тобто у межах усієї території Донецької та Луганської областей.

При цьому ще напередодні ЗМІ повідомляли, що Росія вже почала введення військової техніки на Донбас.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: