Іспанія готує практичну допомогу для України – Кулеба

Читать на русском
В Іспанії заявили, що підтримують санкції ЄС проти Росії і готують додаткову практичну допомогу для України.
Укрінформ

В Іспанії заявили, що підтримують санкції ЄС проти Росії і готують додаткову практичну допомогу для України.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Він розповів, що обговорив із міністром закордонних справ, ЄС та співробітництва Іспанії Хосе Мануелем Альбаресом санкції проти Російської Федерації.

«Провів розмову з іспанським колегою Хосе Мануелем Альбаресом. Він запевнив, що Іспанія підтримує санкції ЄС проти РФ і готує додаткову практичну допомогу для України», – зазначає глава МЗС.

Експерт оцінив санкційну реакцію Заходу на визнання Росією «Л/ДНР»Політолог пояснив, чиї санкції можуть бути найвагомішими після визнання Росією так званих Л/ДНР.

Нагадаємо, Євросоюз схвалив перший пакет санкцій проти Росії за визнання «ЛДНР» - до нього потрапили 351 член Держдуми РФ. До списку санкцій потрапили російські фізичні та юридичні особи, включаючи політиків, оборонний сектор, а також банки та організації, що фінансують операції Росії на Донбасі.

Велика Британія запроваджує санкції проти п'яти російських банків та трьох осіб.Йдеться про наближених до Путіна бізнесменів Тимченка та братів Ротенбергів.

Раніше ми повідомляли, що президент США Джо Байден підписав указ про запровадження санкцій у зв'язку з визнанням Росією незалежності так званих «ДНР» і «ЛНР».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: