У Нацполіції затримали організаторів проплаченого проросійського мітингу

Читать на русском
На минулих вихідних були затримані організатори проплаченого мітингу, спрямованого на дестабілізацію ситуації в Україні.
Ілюстративне фотоКорреспондент.net

У Нацполіції працюють у посиленому режимі та реагують на порушення під час мирних зібрань. На минулих вихідних були затримані організатори проплаченого мітингу, спрямованого на дестабілізацію ситуації в Україні.

Про це під час брифінгу заявив заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич.

«Національна поліція вже другий тиждень переведена в посилений варіант несення служби, ми перевіряємо кожен можливий факт, пов'язаний з агресією, можливі факти з провокаціями. Хочу повідомити про те, що ми реагуємо на порушення, пов’язані з мирними зібраннями… На вихідних ми затримали і задокументували факти проплати мітингів, особи є затриманими. Проплачені мітинги були спрямовані якраз на дестабілізацію ситуації, це були прояви «руського миру», відповідні заклики», - повідомив представник Нацполіції.

Стратегія гарантування держбезпеки: що передбачає документ та яких результатів очікуватиЕксперт розповів, що передбачає стратегія забезпечення державної безпеки та з чим можуть виникнути проблеми.

При цьому, Фацевич зазначив, що джерела фінансування наразі встановлюються, зокрема, є підозра щодо їх походження з РФ.

Нагадаємо, що поліція візьме під посилену охорону об'єкти критичної інфраструктури. В Україні посилений режим несення служби поліцейськими продовжено ще на один тиждень – до 26 лютого.

Раніше ми повідомляли, що силовики взяли під посилену охорону Київську та Дніпровську ГЕС.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: