На кордоні з РФ та Білоруссю впроваджують нові режимні обмеження: що заборонено

Читать на русском
Кордон з Росією та Білоруссю. МВС запровадило нові тимчасові обмеження для українців на тлі підвищеної загрози з боку РФ.
фото МВС

У районах, що межують з Росією, Білоруссю, тимчасово окупованою територією України та прилеглих до морського узбережжя, запроваджуються додаткові часові режимні обмеження.

Про це повідомила пресслужба МВС України у середу, 23 лютого.

Плацдарм для наступу і тактичний відступ: що дає Росії визнання «Л/ДНР»Політолог розповів, які «можливості» отримає Російська Федерація після визнання так званих «Л/ДНР».

Серед обмежень:

  • перебування у прикордонних місцях у нічний час;
  • вихід будь-яких плавзасобів із пунктів базування;
  • рух транспорту (крім військового, силових структур, агротехніки) дорогами, які відсутні в реєстрі автомобільних доріг та ведуть до державного кордону.

«Також режимні заходи введені щодо перебування іноземців у прикордонній смузі, використання радіостанцій, польоти легкомоторних та безпілотних летальних апаратів, відео-, кіно-, фотознімання особового складу й об’єктів Держприкордонслужби України, та пересування по берегу чи льоду прикордонних водойм», - додали в МВС. .

Нагадаємо, 22 лютого президент України Володимир Зеленський підписав указ про призов резервістів у особливий період з 23 лютого.

Рішення було прийнято на тлі можливої ​​загрози з боку РФ після визнання так званих ЛДНР.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: