Хто з нардепів потрапляв у ДТП та якими були наслідки аварії

Читать на русском

«Слуга народу» 21 лютого може ухвалити рішення про виключення Олександра Трухіна з фракції через скандальну ДТП. Аварія, нагадаємо, сталася пів року тому, але на початку лютого з'явилося відео з місця події: виявилося, що Трухін пропонував хабаря поліцейському та намагався втекти. Правоохоронці активно взялися до розслідування справи. «Слово і діло» вирішило згадати гучні дорожньо-транспортні пригоди за участю нардепів.

У травні 1996 року у ДТП потрапив нардеп Сергій Драгомарецький. Парламентарій намагався уникнути зіткнення з іншим автомобілем і не впорався з керуванням. В результаті він та пасажири загинули.

1999 року в автокатастрофі загинув народний депутат В'ячеслав Чорновіл – машина зіткнулася з вантажівкою. Аварія сталася на 5-му кілометрі траси Бориспіль-Золотоноша. Загинув також водій.

2001 року внаслідок ДТП загинув нардеп Олександр Ємець. Тоді його водій не впорався з керуванням та врізався у дерево.

У 2006 році народний депутат Юрій Оробець не впорався з керуванням та в'їхав у електроопору. Також свого часу з керуванням не впорався і нардеп Микола Лісін, автомобіль якого влетів у білборд. Водночас, за даними слідства, у його організмі було виявлено алкоголь. І Оробець, і Лісін загинули.

У травні 2011 року у дорожню пригоду потрапив народний депутат Андрій Шкіль. Він виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з іншим транспортним засобом.

2016 року автомобіль Олега Барни в'їхав у бетонні блоки на блокпосту. Тоді нардеп скаржився на відсутність попереджувальних світлових знаків. Через рік він знову потрапив в аварію – машина врізалася у трамвай. Нардепа госпіталізували із травмами голови, у результаті він визнав відповідальність за порушення правил дорожнього руху.

У вересні 2016 року сталися одразу дві ДТП за участю парламентаріїв – авто Михайла Ланьо зіткнулося з іншим. За кілька днів в аварію потрапила Надія Савченко. Тоді автомобіль зіткнувся з двома іншими авто, в одному з яких їхала нардеп.

ДТП із нардепом Трухіним: хронологія подійДТП із нардепом Олександром Трухіним сталося у серпні 2021 року. Як розвивалися події з того часу – на інфографіці.

Наприкінці 2018 року у ДТП потрапив нардеп Сергій Лещенко. Під час аварійної зупинки в його машину в'їхала вантажівка.

Через місяць у дорожню аварію потрапили ще два нардепи – Ірина Сисоєнко та Наталія Кацер-Бучковська. В обох випадках їхні авто зіштовхнулися з іншим транспортним засобом, який не надав переваги у русі.

У 2019 році в ДТП потрапив нардеп Михайло Бондар – автомобіль зіткнувся із вантажівкою через пошкодження колеса. Нардеп та пасажири травмувалися.

Протягом 2021 року було кілька гучних аварій з народними депутатами. У березні авто Олександра Дубінського, за попередніми даними, виїхало на зустрічну смугу та зіткнулося з іншим автомобілем. Усі сторони дорожнього конфлікту були тверезими.

У липні у ДТП потрапив Олександр Юрченко. Нардеп за кермом в'їхав в інший транспортний засіб. За даними тесту, у його організмі виявили наркотики. За кілька днів Юрченко заявив, що результати аналізів підроблені. Водночас суд Львова виправдав нардепа та визнав недійсним тест на наявність наркотичних речовин.

Наприкінці серпня сталася ДТП за участю нардепа Олександра Трухіна. Тоді водій, не дотримуючись безпечної дистанції, в'їхав у Ford, який протаранив Daewoo. В результаті шестеро людей, серед яких двоє дітей та голова комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі, травмувалися.

Майже пів року після аварії з'явилося відео з місця події, на якому зафіксовано, як нардеп пропонував хабаря поліцейським. Проти Трухіна порушили кримінальне провадження.

У листопаді у ДТП потрапив нардеп Олексій Ковальов – його автомобіль зіткнувся з вантажівкою. Нардепа госпіталізували з травмами голови та кінцівок. Розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми розповідали хронологію подій довкола ДТП з Трухіним.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: