ДТП із кортежем Ярославського: водій не з'явився на допит

Читать на русском
Водій кортежу автомобіля бізнесмена Олександра Ярославського, підозрюваний у справі про смертельну ДТП, переховується від органів слідства після того, як взяв провину на себе.

Водій кортежу автомобіля бізнесмена Олександра Ярославського, підозрюваний у справі про смертельну ДТП, переховується від органів слідства після того, як взяв провину на себе.

Про це повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, пише РБК-Україна.

За словами представника прокуратури, сьогодні підозрюваний не з'явився до суду, який мав обрати йому запобіжний захід.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

«(Він – ред.) переховується від слідства», – наголосив Чубенко.

Як відомо, автомобіль кортежу бізнесмена Олександра Ярославського збив людину під Харковом. Тіло загиблого вранці виявили водії, на місці ДТП виявили номерні знаки автомобілів із супроводу бізнесмена.

У зв'язку з цим поліція викликала Ярославського на допит.

У групі DCH, що належить бізнесменові Олександру Ярославському, відреагували на смертельну аварію під Харковом. У компанії стверджують, що за кермом автомобіля з номерними знаками, які виявлені на місці ДТП, був водій, який працює в одній із допоміжних служб.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що звільнив голову Національної поліції Харкова за спробу фальшування обставин дорожньо-транспортної пригоди за участю автомобілів з кортежу Олександра Ярославського.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: