Нардеп Юрченко під наркотиками влаштував ДТП у Львові – ЗМІ

Читать на русском
За словами нардепа Гео Лероса, в крові Юрченка виявили забійний коктейль - амфетамін, кокаїн і марихуану
Олександр ЮрченкоСлуга народу

Народний депутат Олександр Юрченко влаштував дорожньо-транспортну пригоду у Львові. При цьому нардеп опинився в стані наркотичного сп'яніння.

Про це повідомив нардеп Гео Лерос у своєму Facebook.

«Сьогодні Юрченко на своєму незадекларованому Мустанзі ледь не вбив людей, перебуваючи під кайфом, влетів у Фольксваген у Львові. Після аварії він намагався втекти, його затримали місцеві. У його крові були знайдені важкі наркотики», - повідомив нардеп. На доказ він прикріпив до посту фото з результатами тесту на наркотики.

Видання ТСН повідомило більше подробиць. Виявилося, що нардеп виїжджав з парковки в центрі міста, рухаючись заднім ходом, і протаранив автомобіль, який стояв у заторі. Спочатку Юрченко хотів втекти, але його машину заблокували інші автомобілі. Тоді депутат накинувся з кулаками на власника постраждалого авто, який знімав інцидент на телефон, і вирвав у нього пристрій.

Нардепа відтіснили перехожі, а прибулі поліцейські запідозрили, що Юрченко перебуває під впливом наркотиків. Його відвезли на огляд, який підтвердив попередній досвід.

За словами Лероса, в крові Юрченка виявили забійний коктейль - амфетамін, кокаїн і марихуану.

Юрченко відомий корупційним скандалом, який тягнеться з минулого року. У середині серпня 2020 року правоохоронці зафіксували факт передачі та отримання народним депутатом через посередника першої частини обумовлених коштів. 26-27 серпня 2020 року була запланована передача другої частини коштів. Однак подальше виконання спеціального завдання було зупинено.

Як відомо, ВАКС взяв під варту Юрченка з альтернативою 3 млн грн застави. Пізніше за нього внесли гроші та він вийшов під обов'язки.

Раніше суд заарештував і неофіційного помічника Фіщенка з альтернативою 1 млн грн застави. Ці гроші за нього внесли та він теж вийшов з СІЗО під обов'язки.

Нагадаємо, генеральний прокурор Ірина Венедиктова підписала підозру для Юрченка, а САП її вручила нардепу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: