Дубінський потрапив у ДТП

Читать на русском
Сьогодні, 1 березня, о 6:20 нардеп Олександр Дубінський за кермом Toyota не впорався з кермуванням та виїхав на зустрічну смугу. У результаті його автомобіль зіткнувся з іншим.
Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 1 березня, о 6:20 нардеп Олександр Дубінський за кермом Toyota не впорався з кермуванням та виїхав на зустрічну смугу. У результаті його автомобіль зіткнувся з іншим.

Про це «Слово і діло» розповіли джерела у правоохоронних органах.

Аварія сталася на автодорозі поблизу міста Стрий Стрийського району Львівської області.

Водій та пасажир автомобіля Jeep отримали тілесні ушкодження, потерпілих доправили до лікарні. Їхній діагноз встановлюється.

Нагадаємо, у січні стало відомо, що ексзаступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталій Немілостівий їздив за кермом автомобіля Mercedes у нетверезому стані. Його автівку патрульні зупинили на вулиці Жилянській у Києві через порушення правил дорожнього руху – «виїзд на дорогу з одностороннім рухом». Під час спілкування виявилося, що водій напідпитку.

Патрульні застосували до нього наручники та склали протокол про адмінзатримання.

21 січня Кабінет міністрів звільнив Немілостівого. Міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський сказав, що вчинок його заступника є неприйнятним та таким, що підриває авторитет представника виконавчої влади.

«Слово і діло» підготувало інфографіку про нетверезих чиновників за кермом, де зібрали найгучніші випадки в Україні та світі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: