Арахамія розповів, коли Трухіна та Кузьміних виключать із фракції «Слуга народу»

Читать на русском
Арахамія заявив, що депутатів Олександра Трухіна і Сергія Кузьміна буде виключено з фракції.
Фото - Рада.

Очільник фракції «Слуга народу» у Верховній раді Давид Арахамія заявив, що депутатів Олександра Трухіна та Сергія Кузьміна буде виключено з фракції.

«Я ж вам сказав, коли ми вийшли з цього позачергового засідання фракції, що на черговому засіданні фракції його (Трухіна – ред.) та Кузьміних ми проголосуємо. Це, я думаю, у понеділок, коли буде фракція», - сказав Арахамія у Раді, передають Українські Новини.

ДТП із нардепом Трухіним: хронологія подійДТП із нардепом Олександром Трухіним сталося у серпні 2021 року. Як розвивалися події з того часу – на інфографіці.

Він повідомив, що пленарний тиждень Ради можуть перенести на 22-25 лютого замість 1-4 березня.

Також Арахамія сказав, що позачергове засідання Ради для заслуховування звіту міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського та генерального прокурора Ірини Венедиктової у справі депутата Трухіна, а також Петра Порошенка та Віктора Медведчука може відбутися або 23 лютого, або 3 березня, залежно від того, який тиждень буде пленарної.

Нагадаємо, НАБУ та САП викрили на отриманні неправомірної вигоди нардепа від СН Кузьміних. За даними слідства, він отримав 558 тисяч гривень за сприяння у укладанні контрактів між приватними компаніями та лікарнею Житомирської області. САП просить Вищий антикорупційний суд взяти під варту депутата Сергія Кузьміних.

Раніше стало відомо, що у СН сподіваються, що Олександр Трухін здасть мандат.

Як відомо, Трухін 23 серпня 2021 став винуватцем ДТП при в'їзді до Києва. Повідомлялося, що депутат перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

Журналісти опублікували ексклюзивне відео із нагрудної камери співробітника патрульної поліції, який першим прибув на місце ДТП за участю Трухіна. Нардеп намагався дати хабар поліцейському та втекти з місця події.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: