У Росії розпочались чергові військові навчання під керівництвом Путіна

Читать на русском
Сьогодні, 19 лютого, у Росії розпочались чергові військові навчання. Вони включатимуть пуски балістичних і крилатих ракет. За процесом спостерігатиме президент РФ Володимир Путін.
Фото EPA

Сьогодні, 19 лютого, у Росії розпочались чергові військові навчання. Вони включатимуть пуски балістичних і крилатих ракет. За процесом спостерігатиме президент РФ Володимир Путін.

Відповідна інформація опублікована на сайті Міноборони Росії.

«19 лютого під керівництвом верховного головнокомандувача збройних сил РФ Володимира Путіна відбудеться планове навчання сил стратегічного стримування, під час якого відбудеться запуск балістичних і крилатих ракет», – йдеться в повідомленні.

Убивства, напади та етнічні причини: що ставало приводом для війни за останнє століттяЩо ставало приводом для війни у ХХ та ХХІ століттях, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

Під час навчання стратегічний ракетоносний підводний човен Північного флоту проведе запуск міжконтинентальної балістичної ракети у бік полігону Кура на Камчатці на Далекому Сході Росії, а атомний підводний човен із Тихоокеанського флоту запустить МБР по цілі на полігоні Чижа на півночі Росії.

Нагадаємо, міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що українського військового аташе в Білорусі запрошено на фінальний етап російсько-білоруських навчань «Союзна рішучість – 2022» 19 лютого.

Додамо, на початку цього тижня у Міноборони РФ заявили про відведення військ від кордонів України та Криму. Проте Україна та інші країни поки що не підтверджують цей факт.

Західні ЗМІ навпаки повідомили, що РФ збільшила на 7 тисяч кількість військових на кордоні з Україною.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: