Запуски ракет: у РФ завтра стартують ще одні навчання під керівництвом Путіна

Читать на русском
У Росії в суботу, 19 лютого, розпочнуться навчання сил стратегічного стримування. Заплановано пуски балістичних ракет.
фото tass.ru

У Росії в суботу, 19 лютого, розпочнуться навчання сил стратегічного стримування під особистим керівництвом президента РФ Володимира Путіна. У рамках маневрів заплановано запуски балістичних ракет.

Про це у п'ятницю, 18 лютого, пише ТАСС з посиланням на Міноборони РФ.

Вторгнення Росії: міністр оборони повідомив, чи є загроза для українців найближчим часомВторгнення Росії. Міністр оборони України Олексій Резніков розповів, що може загрожувати українцям на сьогоднішній день на тлі загострення на Донбасі та повідомлень у ЗМІ про напад РФ.

«До навчаннь залучено сили та засоби Повітряно-космічних сил, Південного військового округу, Ракетних військ стратегічного призначення, Північного та Чорноморського флотів», — йдеться у повідомленні.

У ході навчання будуть виконані пуски балістичних та крилатих ракет.

Як зазначається, тренування армії РФ сплановані для перевірки готовності органів військового управління, бойових розрахунків пуску, екіпажів бойових кораблів та стратегічних ракетоносців до виконання поставлених завдань, а також надійності озброєння стратегічних ядерних та неядерних сил.

Нагадаємо, на початку цього тижня у Міноборони РФ заявили про відведення військ від кордонів України та Криму. Проте Україна та інші країни поки що не підтверджують цей факт.

Західні ЗМІ навпаки повідомили, що РФ збільшила на 7 тисяч кількість військових на кордоні з Україною.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: