Легалізація зброї: голова Міноборони Резніков висловив своє ставлення

Читать на русском
Раніше міністр Резніков вже розповідав, що є давнім прихильником легалізації зброї в Україні.
фото: ТСН

Міністр оборони Олексій Резніков сьогодні, 18 лютого, виступив за ухвалення закону, який регулюватиме обіг зброї та легалізує її.

Про це він розповів у парламенті на годині запитань нардепів до уряду.

«Я переконаний, що це треба зробити. Тому що в Україні немає закону, який в принципі регулює обіг зброї. В нас лише відомчими актами це регулюється. Тому я дуже щиро вірю, що український парламент нарешті прийме закон, в якому буде все внормовано», - зазначає очільник Міноборони.

Година запитань до уряду та пенсії: онлайн-трансляція засідання РадиУ п'ятницю, 18 лютого, Верховна рада збереться на пленарне засідання. Воно почнеться з години запитань до уряду.

Варто зазначити, що раніше в інтерв’ю виданню «РБК-Україна» Резніков розповів, що є давнім прихильником легалізації зброї.

«Зброя повинна бути легалізована, описано, хто яку вогнепальну зброю повинен мати. Люди повинні мати право на зберігання – не носіння – короткого ствола, у багатьох країнах це є, і це підвищує безпеку громадянина, допомагає правоохоронним органам, зменшує злочинність, це точно», - пояснював міністр.

Нагадаємо, що Резніков прокоментував ситуацію на Донбасі зазначивши, що сьогодні зранку обстріли відновилися.

Раніше він заявив, що загострення ситуації на Донбасі пов'язане із засіданням Ради безпеки ООН, яке присвячене Мінському процесу.

Також нагадаємо, що голова Міноборони спростував слова Путіна щодо кількості українських військових на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: