Білорусь запевнила Україну у відсутності ризиків та загроз – Резніков

Читать на русском
Про це повідомив голова Міноборони України Олексій Резніков за підсумками телефонної розмови зі своїм білоруським колегою Віктором Хреніним.
Діалог

Білорусь запевнила Україну у відсутності ризиків та загроз з її території.

Про це повідомив голова Міноборони України Олексій Резніков за підсумками телефонної розмови зі своїм білоруським колегою Віктором Хреніним, пише офіційний сайт українського відомства у понеділок, 14 лютого.

Білоруський таран: що означають заяви самопроголошеного президента ЛукашенкаСамопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко став частіше погрожувати війною не лише Україні, але й НАТО. Яка роль білоруського диктатора у посиленні ескалації – дізнавався політолог Олександр Радчук.

«Будь-які загрози чи провокації з боку України щодо Білорусі виключені, це просто неможливо. Віктор Геннадійович також запевнив мене у відсутності ризиків та загроз для України з території Республіки Білорусь», - сказав Резніков.

Раніше ми писали про те, що у Білорусі стартували російсько-білоруські військові навчання «Союзна рішучість-2022», які триватимуть з 10 по 20 лютого.

Також нагадаємо, Данілов пояснив, як Україна отримуватиме паливо у разі ембарго з боку Білорусі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: