Резніков оцінив ймовірність впровадження воєнного стану

Читать на русском
Резніков вважає, що нинішня криза Україна переживе і вийде з неї сильнішою. А воєнний стан впроваджується тільки в разі вторгнення
Олексій Резніковkyivcity.gov.ua

В Україні на сьогодні немає ніяких підстав для введення воєнного стану. Уряд не планує вводити його суто заради регулювання медійного простору.

Про це заявив Міністр оборони Олексій Резніков в ефірі програми «Свобода слова».

Ризик вторгнення Росії: як Україна може використати ситуацію для покращення відносин зі СШАЗагроза вторгнення Росії може допомогти Україні поглибити двосторонню співпрацю зі США, особливо у сфері безпеки.

«Я впевнений, що для введення такого особливого режиму підстав сьогодні немає. Тільки заради того, щоб нормувати медійний простір, ні в якому разі робитися це не може. Ми живемо в демократичній країні та вчимося проходити такі випробування» - сказав він.

Резніков вважає, що нинішня криза Україна переживе і вийде з неї сильнішою. А воєнний стан вводиться тільки в разі вторгнення в країну і він сподівається, що такого вторгнення не відбудеться.

Введення воєнного стану НЕ буде - Резніков | Свобода слова на ICTVСвобода слова на ICTV

Нагадаємо, що чиновникам і народним депутатам можуть заборонити залишати Україну у разі введення воєнного або надзвичайного стану. Відповідний законопроєкт буде незабаром поданий до Верховної Ради.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський закликав депутатів і бізнесменів, які покинули Україну на тлі панічних повідомлень про можливе вторгнення Росії, повернутися в країну протягом 24 годин.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: