Голова Міноборони спростував слова Путіна щодо кількості українських військових на Донбасі

Читать на русском
Міністр оборони України Олексій Резніков спростував слова Путіна щодо кількості українських військових на Донбасі.
Фото - ОПУ.

Міністр оборони України Олексій Резніков спростував слова президента РФ Володимира Путіна щодо кількості українських військових на Донбасі.

«Ми оцінюємо, що в ОРДЛО в окупаційному контингенті – це перший та другий армійські корпуси РФ, де командують дві тисячі російських офіцерів – 35 тисяч людей. У нас така сама кількість військових в ООС, плюс-мінус у порядку таких же цифр. Жодних 120 тисяч бути не може, це легко перевіряється. Це було б видно навіть місцевому населенню. Нехай у Кремлі не бояться, якщо їх вводять в оману, або не дурять світ», - сказав міністр оборони в інтерв'ю РБК-Україна.

Росія не вторглася в Україну 16 лютого: що тепер кажуть на Заході та як реагують у КремліПопри прогнози, сьогодні вночі Росія не вторглася в Україну. У Кремлі запевняють, що взагалі не хочуть війни, а на Заході попереджають, що агресія можлива будь-якої миті.

Нагадаємо, за західними оцінками, Росія зосередила понад 150 000 військовослужбовців на схід, північ і південь від України.

Також за даними української розвідки, немає жодних доказів того, що Росія відводить свої війська від кордонів України.

Раніше Міністерство оборони Росії опублікувало кадри, на яких видно, як танки, бойові машини піхоти та самохідні артилерійські установки залишають окупований Крим.

Також у Білорусі заявили, що після навчань військові та техніка покинуть республіку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: