Слідом за «ДНР» виїжджати до РФ закликали луганські сепаратисти

Читать на русском
Ватажок так званої «ЛНР» Леонід Пасічник закликав жителів у найкоротші строки виїхати до Росії.
Мир Луганщине

Ватажок так званої «ЛНР» Леонід Пасічник закликав жителів у найкоротші строки виїхати до Росії.

«З метою недопущення жертв серед мирного населення закликаю мешканців республік, які не мають мобілізаційних розпоряджень, а також не залучених у життєзабезпеченні соціальної та цивільної інфраструктури, у найкоротші строки виїхати на територію Російської Федерації», — наводить слова Пасічника сепаратистський ресурс «ЛИЦ».

Загострення ситуації на Донбасі: що сталося і чого може домагатися РосіяСитуація на Донеччині 17 лютого різко загострилася. Чому це сталося, про що раніше говорили сепаратисти та Кремль, і чого може добиватися Росія – у матеріалі.

Зазначимо, сьогодні окупанти «ДНР» також заявили про те, що «ЗСУ перебувають у бойовому порядку та готові до силового захоплення Донбасу». Вони оголосили «масову евакуацію населення», людям пропонують виїхати до Ростовської області Росії.

Раніше ми писали про те, що оскільки пропагандою Росії та підконтрольними бойовикам ОРДЛО проросійськими інформаційними ресурсами поширюється інформація про те, що деякі населені пункти на Донеччині будуть евакуйовані, ЗСУ ще раз заявили, що жодних наступальних операцій у зоні ООС не планується.

Очільник МЗС України Дмитро Кулеба спростував повідомлення бойовиків про «наступ ЗСУ» на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: