«Категорично спростовуємо»: Кулеба відреагував на повідомлення бойовиків про «наступ ЗСУ»

Читать на русском
Україна спростовує повідомлення бойовиків про наступ ВСУ на Донбасі. Про це повідомив голова МЗС України Дмитро Кулеба в Twitter.
Фото Ліга

Україна спростовує повідомлення бойовиків про «наступ ЗСУ» на Донбасі.

Про це повідомив голова МЗС України Дмитро Кулеба в Twitter.

Загострення ситуації на Донбасі: що сталося і чого може домагатися РосіяСитуація на Донеччині 17 лютого різко загострилася. Чому це сталося, про що раніше говорили сепаратисти та Кремль, і чого може добиватися Росія – у матеріалі.

«Ми категорично спростовуємо повідомлення російської пропаганди щодо нібито наступальних операцій України чи будь-яких диверсій на хімічному виробництві. Україна не проводить та не планує жодних подібних дій на Донбасі. Ми цілковито віддані виключно дипломатичному врегулюванню», - написав міністр.

Нагадаємо, 18 лютого окупанти заявили про те, що «ЗСУ перебувають у бойовому порядку і готові до силового захоплення Донбасу». Також вони оголосили «масову евакуацію населення», людям пропонують виїхати до Ростовської області Росії.

Раніше ми писали про те, що оскільки пропагандою Росії та підконтрольними бойовикам ОРДЛО проросійськими інформаційними ресурсами поширюється інформація про те, що деякі населені пункти на Донеччині будуть евакуйовані, ЗСУ ще раз заявили, що жодних наступальних операцій у зоні ООС не планується.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: