У «ДНР» оголосили про «евакуацію» населення до Росії

Читать на русском
Окупанти заявили про те, що «ЗСУ перебувають у бойовому порядку і готові до силового захоплення Донбасу».
Інформаційний супротив

Окупанти заявили про те, що «ЗСУ перебувають у бойовому порядку і готові до силового захоплення Донбасу». Також вони оголосили «масову евакуацію населення», людям пропонують виїхати до Ростовської області Росії.

Про це йдеться на сайті ватажка так званої ДНР Дениса Пушиліна.

За його словами, Зеленський найближчим часом «віддасть наказ військовим перейти до наступу та реалізувати план вторгнення на територію «ДНР» та «ЛНР».

Загострення ситуації на Донбасі: що сталося і чого може домагатися РосіяСитуація на Донеччині 17 лютого різко загострилася. Чому це сталося, про що раніше говорили сепаратисти та Кремль, і чого може добиватися Росія – у матеріалі.

«Тому відсьогодні, 18 лютого, було організовано масовий централізований виїзд населення до Російської Федерації. Насамперед евакуації підлягають жінки, діти та люди похилого віку», - заявив Пушилін.

Він уточнив, що «мешканців окупованого Донбасу готова прийняти Ростовська область, а перехід через пункти пропуску на кордоні буде пришвидшено».

Раніше ми писали про те, що оскільки пропагандою Росії та підконтрольними бойовикам ОРДЛО проросійськими інформаційними ресурсами поширюється інформація про те, що деякі населені пункти на Донеччині будуть евакуйовані, ЗСУ ще раз заявили, що жодних наступальних операцій у зоні ООС не планується.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: