Війна на Донбасі: кількість обстрілів за добу майже зрівнялася із січневим показником

Читать на русском
Війна на Донбасі.Бойовики минулої доби, 17 лютого, та за ранок 18 лютого 66 разів стріляли в зоні ООС. Тоді як за січень зафіксували 67 обстрілів.
Фото - УП

Бойовики минулої доби, 17 лютого, та за ранок 18 лютого 66 разів стріляли в зоні ООС. Тоді як за січень зафіксували 67 обстрілів ВСУ.

Як інформує штаб ООС, з початку доби 18 лютого зафіксували 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. 4 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння, інформує штаб ООС.

Січень у зоні ООС: за місяць було зафіксовано менше сотні обстрілівЗа січень на Донбасі було зафіксовано 67 порушень перемир'я з боку бойовиків. В результаті один український військовий загинув, 10 було поранено.

Сьогодні бойовики обстріляли Болотне, Новогнатівку, Старогнатівку (двічі), Чемарлик та Шуми.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

За минулу добу, 17 лютого, на Донбасі було зафіксовано 60 порушень режиму припинення вогню, 43 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Пошкоджено будівлі дитсадка, школи, газогін та приватний будинок.

Через обстріли один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення, ще один – бойове травмування. Воїни перебувають в лікувальному закладі.

Також внаслідок обстрілів з боку російсько-окупаційних військ поранено двох цивільних осіб.

Нагадаємо, «Слово і діло» щомісяця готує матеріал щодо кількості обстрілів та про втрати ВСУ на Донбасі. Протягом січня у зоні ООС зафіксували 67 порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків. Один український військовий загинув, ще 10 зазнали поранень.

Також наші аналітики підбили підсумки 2021 року в зоні ООС.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: