Індія рекомендувала своїм громадянам покинути Україну

Читать на русском
Посольство Індії закликало своїх громадян розглянути питання про тимчасовий виїзд із України. Саме відомство продовжує працювати.
фото pexels.com

Посольство Індії закликало своїх громадян розглянути питання про тимчасовий виїзд із України. Саме відомство продовжує працювати у звичайному режимі.

Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті посольства Індії в Україні у вівторок, 15 лютого.

Загроза російського вторгнення: які країни закликали своїх громадян покинути УкраїнуПонад 40 країн світу закликали своїх громадян терміново виїхати з України через високий ризик вторгнення Росії.

«Зважаючи на невизначеність поточної ситуації в Україні, громадяни Індії в Україні, зокрема студенти, чиє перебування не є обов'язковим, можуть розглянути питання про тимчасовий виїзд. Громадянам Індії також рекомендують уникати несуттєвих поїздок в Україну та всередині України», - йдеться у повідомленні.

Крім того, посольство попросило громадян Індії поінформувати про статус їхнього перебування в Україні, щоб мати змогу зв'язатися з ними.

«Посольство продовжує працювати в нормальному режимі, щоб надавати всі послуги громадянам Індії в Україні», - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що Японія евакуює з України більшу частину співробітників свого посольства.

Греція також закликала своїх громадян негайно покинути Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: