Установи освіти продовжують роботу у звичайному режимі – МОН

Читать на русском
В Україні всі заклади освіти продовжують роботу у звичайному режимі, освітній процес продовжується.
Сергій ШкарлетФото Слово і діло

В Україні всі заклади освіти продовжують роботу у звичайному режимі, освітній процес триває і жодних рішень щодо його зупинення немає.

Про це заявив Сергій Шкарлет у Telegram.

Ризик вторгнення Росії: як Україна може використати ситуацію для покращення відносин зі СШАЗагроза вторгнення Росії може допомогти Україні поглибити двосторонню співпрацю зі США, особливо у сфері безпеки.

За словами міністра, у соціальних мережах та засобах масової інформації останнім часом поширюється «значна кількість повідомлень дезінформаційного змісту, що призводить до панічних настроїв у суспільстві».

У зв'язку з цим глава МОН закликав кожного «зберігати спокій та тверезо аналізувати» все, що звучить сьогодні в інформаційному просторі України та за її межами.

«Наголошую, що заклади освіти, як і раніше, продовжують свою роботу у звичайному режимі, освітній процес триває і жодних рішень щодо його зупинення немає! Формат навчання у різних регіонах залежить виключно від рівня епіднебезпеки», - наголосив Шкарлет.

Міністр закликав громадян довіряти інформації лише з офіційних джерел, зокрема, каналів комунікації Генштабу Збройних сил України, Міноборони, уряду та Офісу Президента.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський звернувся до українців на тлі можливої загрози вторгнення з боку Росії.

сьогодні зі зверненням до українців виступила СБУ. Силовики закликали на тлі новин про напад Росії на Україну не сіяти паніку та не вірити фейкам.

Днями заяву оприлюднило МЗС України. У ньому українців також закликали зберігати спокій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: