Монастирський заявив, що будь-хто при спробі захоплення адмінбудівель буде розстріляний без попередження

Читать на русском
Вторгнення Росії. Голова МВС Денис Монастирський звернувся до українців на тлі можливої загрози з боку РФ.
mvs.gov.ua

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський звернувся до українців на тлі можливої загрози вторгнення з боку Росії.

Звернення опублікувала пресслужба МВС у понеділок, 14 лютого.

Загроза російського вторгнення: які країни закликали своїх громадян покинути УкраїнуПонад 40 країн світу закликали своїх громадян терміново виїхати з України через високий ризик вторгнення Росії.

«Шановні українці! 300 тисяч поліцейських, нацгвардійців, прикордонників та рятувальників щодня несуть службу захисту внутрішньої безпеки України. Незважаючи на будь-які заяви про можливі агресивні дії з боку Російської Федерації, ніхто не панікує і не боїться! Кожен просто виконує свою роботу для спокою українців», – сказав він.

За його словами, Збройні Сили разом із дипломатами та розвідниками забезпечують зовнішню безпеку України. А у МВС обіцяють не допустити жодних сепаратистських проявів за прикладом весни 2014 року у Харкові, Луганську, Донецьку.

«Повторення Слов'янська ми теж не допустимо! Якщо якийсь «гіркін» спробує захопити адмінбудівлі, він буде розстріляний нашим спецназом без попередження та жодних вагань!», - заявив він.

Міністр дав українцям дві поради.

«По-перше, зберігайте спокій. Не панікуйте. Нині не 2014 рік. Україна стала сильнішою та організованішою. По-друге, кожен на своєму місці повинен виконувати свою щоденну роботу, щоб функціонували школи, лікарні, дитячі садки, підприємства», - додав Монастирський.

Звернення міністра внутрішніх справ України Дениса МонастирськогоМВС УКРАЇНИ

Нагадаємо, сьогодні зі зверненням до українців виступила СБУ. Силовики закликали на тлі новин про напад Росії на Україну не сіяти паніку та не вірити фейкам.

Днями заяву оприлюднило МЗС України. У ньому українців також закликали зберігати спокій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: